SKAPA GRATISKONTO
 

Distanskurs

Kommersiell strateg

Diplomutbildning

En kommersiell strateg skapar ordning och reda.
För sig själv, för sina kollegor och för insatserna inom marknad och sälj. För att lyckas med det skapas en förståelse hur strategiska och taktiska planer hänger samman och vad som presenteras för olika nivåer inom bolaget.
Kursen ger dig: 
 • Stategisk kompetens så att du kan ta ett helhetsgrepp kring hur marknad, sälj och kommunikation driver tillväxt
 • Förståelse för hur du presenterar och visa värdet av olika marknadsinsatser och hur din ledning ska prioritera i frågor rörande marknadsföring
 • Värdefulla insikter i hur digital tillväxt skapas
 • Verktyg så att du kan bygga en långsiktig varumärkesstrategi 
 • Lär ut hur du kan driva på performance marketing och en transformation mot mer effektiv försäljning online
 • En tydlig handlingsplan för vilka olika strategier som krävs för att växa samt hur ni ska utvärdera dem och vad som krävs för att du ska lyckas inom vardera av dem
 • Kompetens att bli ett viktigt bollplank för hur ditt företag tar nästa steg

Distanskurs

14 900 kr

ex moms

Diplomerad på sju tillfällen med kursstart
26:e oktober

ANMÄL DIG
För vem passar kursen?

Du vill ta ytterligare ett steg i karriären inom marknadsföring och försäljning.
Du kanske har eller siktar på en chefsroll inom marknad, sälj eller kommunikation och vill ha nya insikter samt tydligare ramverk för hur alla olika delar inom marknadsföring hänger samman samt hur du får ut mest av vardera del.
Du är resultatfokuserad och vill veta vad som verkligen driver er tillväxt och du vill vara en inspiratör internt.

 

Vill du veta mer om våra kurser? 

Kontakta oss!
Så fungerar distanskursen:

Programmet är uppdelat i 3 moduler som består av totalt 7 lärarledda webinar, video-föreläsningar övningsmallar öppna frågestunder samt individuell feedback

Tidsåtgången blir för de sju webinaren som är en gång i veckan samt eget arbete mellan dem. Hur mycket tid du lägger är upp till dig men räkna med ca totalt 3 timmar i veckan. 

När du är inloggad på plattformen kan du titta på filmerna på datorn, läsplattan eller telefonen. Därefter har du möjlighet att applicera lärdomarna för ditt eget företag i våra övnings-mallar. Dessa fokuserar på hur du utvecklar och tar ansvar för era strategiska och taktiska planer. Därefter träffas vi under ett webinar där du kan ställa frågor. Sist men inte minst får du individuell feedback baserat på de ifyllda mallarna.

“Mycket bra kurs som gett mig en stor förståelse hur strategier och taktiker inom marknad och sälj. Kursen har varit uppbyggt på ett mycket logiskt sätt genom lättförståeliga metoder och modeller.

Jag har uppskattat att få direkt feedback på de uppgifter jag gjort under kursen för att spetsa till mitt arbete ytterligare. Jag har utvecklas och fått de verktyg jag behöver för att komma vidare i min arbetsroll på ett professionellt sätt.”

5 av 5 i utvärdering från Annica Sjöberg, marknadsansvarig, Order Nordic AB

“Är otroligt glad att jag gick kursen och gillade allra mest att den är så ”hands on” och att Erik har varit så generös med feedback och input till varje deltagares egna utmaningar. Det har dels varit väldigt lyxigt för egen del att få coachning och feedback på det man tampas med i vardagen och samtidigt väldigt kul och intressant att få följa de andra i kursens egna utmaningar och branscher.”

5 av 5 i utvärdering från Louise Abrahamsson, digital marknadsansvarig, Ttela

 

Kursstart 26:e oktober 2021

 • Tisdag 26:e oktober, 9.00 - 10.00
 • Tisdag 9:e november, 13.00 - 14.30
 • Tisdag 16:e november, 9.00 - 10.00
 • Tisdag 23:e november, 13.00 - 14.30
 • Tisdag 30:e november, 9.00 - 10.00
 • Tisdag 7:e december, 13.00 - 14.30
 • Tisdag 14:e december, 9.00 - 12.00

Alla tillfällen spelas in så om du missar något kan du alltid se igen.

Anmäl dig här

Kursledare: 

Erik Modig är en av Sveriges främsta experter på marknadsföring, kommunikation och kundpsykologi. Han har hjälpt 100-tal företag att bättre förstå vilka mekanismer som driver kunder till köp och vad du behöver för att nå dit. När han inte gör det forskar och undervisar han på Handelshögskolan i Stockholm.

Erik har många års erfarenhet av att jobba med globala varumärken och deras marknadsföring. Hans senaste bok Bang for the Buck vann priset årets marknadsföringsbok 2017.

[email protected]

Frågor?

Erik svarar gärna!

Funderar du om detta är rätt kurs för dig eller ert företag? Låt oss snacka så att vi kan se om det är det. Hitta en tid nedan som passar för oss både så ses vi. /Erik Modig

Hitta en tid för snack här