SKAPA GRATISKONTO

Skräddarsydd utbildning för grupper

Tillsammans med Executive Education vid Handelshögskolan i Stockholm erbjuder vi företag skräddarsydda program.

Genom att slå oss samman med den högst rankade företagsutbildningen i Norden, kan vi med vår pedagogik och deras starka nätverk säkerställa att ni får exakt det som krävs för att skapa er önskade förändring.

Känner ni igen er i detta?

Skräddarsydd kompetensutveckling för grupper

Du vill säkerställa att COVID-19 inte bromsar er utveckling då social distansering och inställda kurser och evenemang riskerar att minska motivationen och kompetensutvecklingen.

Du vill få alla medarbetare att springa åt samma håll - tillväxt!

Med tanke på all kunskap, inspiration och åsikter som finns är det lätt att tappa helheten och missa var fokus ska läggas.

Du vill känna en trygghet i att utbildningen är kvalitetssäkrad

Det är svårt att veta vad man egentligen kan lita på när varje aktör kommer med sina egna åsikter och råd.

 

Vad passar ert företag eller team bäst?

Vi har samlat de viktigaste verktygen och insikterna för alla olika roller inom marknadsföring, sälj och kommunikation för att ge era medarbetare och kunder ökad kompetens och inspiration. Alla kurser och utbildningar är samordnade utifrån vårt övergripande ramverk som hjälper medarbetare att tala samma språk och förstå varandra oavsett vilka kurser just de läst.

Grupp

Genom att kunna erbjuda en mängd kurser med olika inriktningar som samtidigt alla hänger samman och bildar en helhet, kan ert team eller avdelning få ökad motivation och kompetens. Självklart erbjuder vi extra fördelaktiga erbjudanden för större grupper.

Läs mer här

Program

Har ni behov av program som avhandlar en särskild kompetens har vi resurserna internt att ta fram den senaste forskningen på området, göra om det till konkreta verktyg, presentera det på ett pedagogiskt sätt och slutligen producera kursen.

Lär mer här

Akademi

Behöver ni en kunskapsplattform för anställda eller kunder och vill spela in eget eller få ytterligare skräddarsytt material av oss samt hjälp med att sätta upp den digitala plattformen bygger vi gärna något tillsammans med er.

Läs mer här

Grupp

Våra kurser inom kundpsykologi, marknadskommunikation, e-handel, lönsam hållbarhet och digital personlig försäljning är alla samordnade utifrån samma grundläggande ramverk. Genom att låta era medarbetare gå den som passar just dem bäst av dessa får ni ett kompetens- och motivationsmässigt lyft för alla på individnivå, men framförallt för er som en helhet.

Ledarskap - Strategi * Taktik

Denna utbildning passar dig som är chef inom marknad, sälj eller kommunikation och vill driva ytterligare tillväxt. Kursen ger dig kompetens inom strategi såväl som hur du styr och vägleder taktik. Utöver detta får du varje vecka en färdig spaning och insikt att inspirera dina medarbetare med.

Läs mer om kursen här

Tillämpad kundpsykologi

Passar alla i ditt team som jobbar med att påverka kunder, oavsett om de är ansvariga för att ta fram insikter och omvandla dem till erbjudanden, nya produktförslag samt förbättrad kundresa och kundmöte. 

Marknadskommunikation

Passar alla i ditt team som jobbar med någon typ av kommunikation, oavsett om det är annonsering, SoMe, content eller egna kanaler. 

E-handel

Passar alla i ditt team som jobbar med e-handel och digitala verktyg, oavsett om det handlar om att marknadsföra i era egna kanaler eller gentemot andra e-handlare.

Lönsam hållbarhet

Passar alla i ditt team som jobbar med hur ni som företag tar ansvar och jobbar med hållbarhet, oavsett om de är inom marknad, kommunikation eller specifikt hållbarhet. 

Personlig digital försäljning

Passar alla i ditt team som jobbar med B2B försäljning och vill förbättra sin kompetens kring digitala verktyg och kanaler. 

Saknar du något? - Vi skapar gärna ytterligare kurser för att tillfredsställa era behov. 

Intresserad av ett gruppaket?

Fyll i namn, telefonnummer och email här nedan och eventuellt era tankar och önskemål så hör vi av oss så snart som möjligt för ett förutsättningslöst samtal.

Skräddarsytt program

 

Här tar vi fram en kurs eller uppsättning av kurser just utifrån era behov. Ni kan självklart välja fritt från alla våra redan existerande filmer och moduler inom olika områden marknadsföring samt skapa egna själva eller be oss ta fram något unikt för er. Möjligheterna är oändliga då vi kan spela in, producera samt ta fram unikt material för er. Därefter planerar vi in webinars, övningar och workshops för er, antingen digitalt eller live. Distribution sker genom vår plattform eller via era egna kanaler.

Möjligt att utgå från ert material

Addera valfria delar från vårt kurs- och filmbibliotek

Addera skräddarsytt nytt material för just era behov

Addera digitala eller fysiska webinar, workshops och föreläsningar

Addera deltagare och innehåll löpande

Intresserad av ett program?

Fyll i namn, telefonnummer och email här nedan och eventuellt era tankar och önskemål så hör vi av oss så snart som möjligt för ett förutsättningslöst samtal.

Akademi

 

Genom att kombinera ert eget utbildningsmaterial tillsammans med vår existerande kunskapsbank och eventuellt ytterligare skräddarsytt material kan vi erbjuda en komplett lösning för kompetensutveckling och inspiration av era medarbetare och kunder. Med vår egen studio, produktion och research-team får vi snabbt och enkelt upp er egen akademi på rekordfart.

Intresserad av att skapa en egen akademi?

Fyll i namn, telefonnummer och email här nedan och eventuellt era tankar och önskemål så hör vi av oss så snart som möjligt för ett förutsättningslöst samtal.

Funderar du på vad som passar er bäst?

Vi pratar gärna mer med er om vilken lösning som kan passa just er bäst.

Boka 20 minuter med oss!

Inget spam, vi skickar bara ett mail för att bekräfta tiden.

Inget spam, vi skickar bara ett mail och kollar att tiden passar.