Gratiskonto

Kurser  våren 2023

 

Handledda kurser
med startdatum

 
 

Ta kontroll över marknadsplanen och er tillväxt genom att kombinera strategisk och taktisk förståelse. Du tar ditt strategiska tänk och förmågan att presentera och argumentera för marknadsinsatser internt till en ny nivå.

För chefer eller andra roller inom marknadsföring och sälj som vill ta nästa steg uppåt i karriären. 

Diplomerad på 7 tillfällen
14 900 kr

 
 
Läs mer här

Bli diplomerad growth marketer och lär dig att skapa den optimala köpresan samt marknadsföringen som driver dina kunder genom den. Få en helhetsförståelse för tillväst på kort och lång sikt.

För alla roller inom marknad och sälj samt övriga funktioner som vill få ökad kompetens inom tillväxt och modern marknadsföring.  

Diplomerad på 5 tillfällen
14 900 kr

 
 
Över 150 deltagare har gått - 4,8 i betyg!

On-demand kurser
som börjar när du vill

 
 

För dig som vill förstå den moderna marknadsplanen samt hur du ska resonera kring många av de viktigaste frågorna kring företags tillväxt och framgång. Kursen går igenom hur analys, strategi och taktik hänger ihop och vad som är framgångsfaktorerna för en marknadsplan. 

10 lektioner on-demand
2 900 kr

 
 
Effektiv storsäljare!

För er som vill öka förståelsen samt få praktiska verktyg för att öka effekten av er marknadskommunikation. Här går vi igenom psykologin bakom uppmärksamhet och intresse för att utrusta er med alla verktyg för ökad effekt i er annonsering, sociala medier, nyhetsbrev, mässor eller andra kanaler där ni behöver fånga era kunders uppmärksamhet.

10 lektioner on-demand
4 900 kr

 
 
Hands-on-tips för att nå ut

Era kunder fattar beslut både med hjärta och hjärna; både baserat på funktionella och känslomässiga aspekter. I denna kurs går vi igenom hur ni på bästa sätt adresserar dessa behov och drivkrafter era kunder har och hur ni adderar värde till dem. Vi jobbar praktiskt med ett värdeerbjudande som säljer och en varumärkesstrategi som motiverar och ökar betalningsviljan.  

10 lektioner on-demand
4 900 kr

 
 
Läs mer här

För er som vill öka effekten av era säljinsatser. Här får ni kompetensen att förstå psykologin och mekanismerna bakom framgångsrik försäljning.

Vi går igenom olika säljkanaler, från marknadskommunikation, hemsidan till säljmötet, och hur du motiverar kunder inom B2C eller B2B till att köpa. 

10 lektioner on-demand
4 900 kr

 
 
Läs mer här

Vill ni få bättre förståelse vad det som driver både mental och beteendemässig lojalitet? Här visar vi vad olika data berättar om era kunder och hur ni förstärker relationen till dem.

Vi går in på hur ni bygger löpande kommunikation mot existerande kunder, hur ni balanserar sälj och relationsbyggande kommunikation samt hur ni ser till att kunder stannar så länge som möjligt.

10 lektioner on-demand
4 900 kr

 
 
Läs mer här

I denna videoserie går vi igenom kunders förändrade psykologi och beteende under kristider och hur man som företag kan bemöta dessa. Både för att prestera under en alltmer pressad situation, men också för att komma ut på andra sidan med en så bra marknadsposition som möjligt.

10 gratislektioner 

 
 
Läs mer här
Erik Modig

Forskare på Handelshögskolan och en av Sveriges främsta experter på marknadsföring.

 
 

Nöjd kund-garanti

Vi erbjuder nöjd kund-garanti. Känner du att kursen inte var helt rätt för dig erbjuder vi dig pengarna tillbaka. Hör av dig innan dess att du har påbörjat andra modulen av kursen så får du det fulla beloppet, no questions asked.

 
 

Skapa gratis-konto

Börja redan nu med att få tillgång till över 20 filmer såväl som kontinuerliga uppdateringar helt gratis från den senaste marknadsföringsforskningen.

 
 
Skapa konto