Om Marketing Levels 

Vi brinner för att skapa allt för att skräddarsy er kompetensutveckling

Fältet marknadsföring har i snabb takt professionaliserats. Uppdaterad kunskap krävs för samma uppgifter som tidigare, samtidigt som helt nya kompetenser blir nödvändiga på grund av den teknologiska utvecklingen som skett.


I samband med dessa snabba förändringar har också fältet börjat delas upp i kunskapssilos, där egna termer och sätt att se på marknadsföring har utvecklats, med lite informationsutbyte dem emellan. Detta tillsammans med alla stora aktörer och konsulter som vill etablera sin logik och synsätt på vad som i slutändan driver försäljning gör fältet mycket svårt att överblicka.

Den självklara lösningen blir självklart att som marknadsförare vidareutbilda sig. Tyvärr riskerar det att bli svårt att få till med fulla scheman och kanske arbetsgrupper som sitter utspridda över världen. Som ett resultat av detta har allt fler utbildningar börjat att gå online. Tyvärr är många av dessa inte i första hand anpassade för att hållas digitalt, utan snarare bara långa inspelade föreläsningar. Dessa blir snabbt långtråkiga och utnyttjar inte de möjligheter som finns med digitala kurser.

Av de kurser som är gjorda för att i första hand hållas digitalt är det dessutom väldigt få som lyckas koppla samman det specifika område som avhandlas till marknadsföringen som helhet. Kunskapen som lärs ut är oftast antingen väldigt teoretiskt och svår att applicera eller helt baserat på några enstaka praktikers egna erfarenheter och således helt utan vetenskaplig rigor.

Vi på Marketing Levels försöker lösa detta. Alla våra kurser är från grunden gjorda för att hållas digitalt och för att kunskapen enkelt ska kunna appliceras i organisationen. Varje modul behandlar en specifik praktisk fråga och hur den kan lösas. Varje kurs förklarar tydligt hur materialet relaterar till marknadsföringen som helhet. Allt material är framtaget utifrån en praktikers perspektiv och baserat på den senaste forskningen.

Erik Modig

Kursledare, grundare och VD

Erik har över femton år erfarenhet från Handelshögskolan i Stockholm och gedigen erfarenhet från att undervisa och leda bolag inom marknadsföring. Han anses av många vara en av Sveriges främsta forskare och experter på kommunikation och marknadsföring.

Cecilia Höft

Kursansvarig

Cecilia hälsar er välkomna och sköter allt för att ge er den bästa utbildningsupplevelsen. Har ni någon fråga är det bara att höra av er.

Martin Söndergaard

Kursledare och grundare

Som doktorand vid Handelshögskolan i Stockholm, arbetar Martin med att på djupet få förståelse för sambandet mellan kundpsykologi och strategi. Hans forskning fokuserar på hur företag kan göra sina ansvarstagande och hållbara initiativ lönsamma. 

Funderar du på vad som
passar er bäst?

Vi pratar gärna mer med er om vilken lösning som kan passa just er bäst.

Skriv tidpunkt nedan
så hör vi av oss