SKAPA GRATISKONTO

 

Om Marketing Levels

 

Vi brinner för att skapa allt för att skräddarsy er kompetensutveckling

Fältet marknadsföring har i snabb takt professionaliserats. Uppdaterad kunskap krävs för samma uppgifter som tidigare, samtidigt som helt nya kompetenser blir nödvändiga på grund av den teknologiska utvecklingen som skett. 

I samband med dessa snabba förändringar har också fältet börjat delas upp i kunskapssilos, där egna termer och sätt att se på marknadsföring har utvecklats, med lite informationsutbyte dem emellan. Detta tillsammans med alla stora aktörer och konsulter som vill etablera sin logik och synsätt på vad som i slutändan driver försäljning gör fältet mycket svårt att överblicka. 

Den självklara lösningen blir självklart att som marknadsförare vidareutbilda sig. Tyvärr riskerar det att bli svårt att få till med fulla scheman och kanske  arbetsgrupper som sitter utspridda över världen. Som ett resultat av detta har allt fler utbildningar börjat att gå online. Tyvärr är många av dessa inte i första hand anpassade för att hållas digitalt, utan snarare bara långa inspelade föreläsningar. Dessa blir snabbt långtråkiga och utnyttjar inte de möjligheter som finns med digitala kurser.

Av de kurser som är gjorda för att i första hand hållas digitalt är det dessutom väldigt få som lyckas koppla samman det specifika område som avhandlas till marknadsföringen som helhet. Kunskapen som lärs ut är oftast antingen väldigt teoretiskt och svår att applicera eller helt baserat på några enstaka praktikers egna erfarenheter och således helt utan vetenskaplig rigor.

Vi på Marketing Levels försöker lösa detta. Alla våra kurser är från grunden gjorda för att hållas digitalt och för att kunskapen enkelt ska kunna appliceras i organisationen. Varje modul behandlar en specifik praktisk fråga och hur den kan lösas. Varje kurs förklarar tydligt hur materialet relaterar till marknadsföringen som helhet. Allt material är framtaget utifrån en praktikers perspektiv och baserat på den senaste forskningen. Om du registrerar ett gratiskonto så bjuder vi självklart på 10 filmer om marknadsföring under corona samt en grundkurs i hur kunder fattar beslut så att du kan se själv.

Cecilia Höft

Kundansvarig

Cecilia hälsar er välkomna och sköter allt för att ge er den bästa utbildningsupplevelsen. Har ni någon fråga är det bara att höra av er.

Erik Modig

Kursledare

Erik har över tio år erfarenhet från Handelshögskolan i Stockholm och gedigen erfarenhet från att undervisa och leda bolag inom marknadsföring. Han anses av många vara en av Sveriges främsta forskare och experter på kommunikation och marknadsföring.

Martin Söndergaard

Kursledare

Som doktorand på avdelningen för marknadsföring och strategi vid Handelshögskolan i Stockholm, arbetar Martin med att på djupet få förståelse för sambandet mellan kundpsykologi och strategi. Hans avhandling fokuserar på hur företag kan göra sina ansvarstagande initiativ lönsamma. Martin undervisar även regelbundet på högskolan liksom i näringslivet om marknadsföring, strategi och hållbarhet.

 

Funderar du på vad som passar er bäst?

Vi pratar gärna mer med er om vilken lösning som kan passa just er bäst.

Boka 20 minuter med oss!

På 20 minuter hinner man med mycket. Vi ser fram mot att höra era visioner.

Inget spam, vi skickar bara ett mail för att bekräfta tiden.

Skapa ett gratiskonto

Få tillgång till över 20 filmer redan idag för att få inspiration om kundpsykologi, marknadsföring under corona samt ytterligare tips.

SKAPA KONTO